Ειδήσεις

Κέλλας: Η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων, προϋπόθεση ελευθερίας


Στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης, από τον Σμήναρχο (Ι) Αργύριο Μουστρούφη, στον Σμήναρχο (Ι) ∆ημοσθένη Ντόλα, παρέστη ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, παρουσία και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Φασούλα, συνεχάρη τον Σμήναρχο Μουστρούφη για την προσφορά του στηνΠολεμική Αεροπορία και τη χώρα, εξαίροντας το ήθος και τις ικανότητες του, ενώ ευχήθηκε στον Σμήναρχο Ντόλα “καλή επιτυχία” στα νέα του καθήκοντα.

Ο Χρήστος Κέλλας, αποχωρώντας από τη βάση της 110 ΠΜ, δήλωσε:

«Η αλλαγή “σκυτάλης” στη διοίκηση της 110 Π.Μ συνιστά ένα σημαντικό γεγονός  για την Πολεμική Αεροπορία, ηοποία επιτελεί ιδιαίτερα κρίσιμο έργο προασπίζοντας την εθνική μας ασφάλεια και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της θέσης της χώρας στο περιφερειακό και διεθνές σύστημα.

Η κυβέρνησή μας, θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια με την απόκτηση των μαχητικών Rafale,την αναβάθμιση των F-16, την αγορά των φρεγατών Belharraκαι την προμήθεια των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων MH – 60 Romeo, δημιουργώντας ένα ενοποιημένο πλέγμα προστασίας, το οποίο προσφέρει στην Ελλάδα αδιαμφισβήτητη υπεροχή σε αέρα και θάλασσα.

Η πατρίδα μας είναι πιο ασφαλής από ποτέ, χάρη στην ετοιμότητα όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η ισχύς των οποίων, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για ευημερία και ελευθερία.

Εύχομαι σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας υγεία και δύναμη στο έργο τους και ασφαλώς, πολλές επιτυχίες».

 

Προηγούμενο άρθρο Γιορτάζεται o Άγιος Γεώργιος σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Με φουλ ρυθμούς οι διαδικασίες για την υλοποίηση νέων έργων στο Δήμο Λαρισαίων