Ειδήσεις

Κέλλας από Αρμένιο: Οι αγρότες μοχθούν, χρέος μας να τους δώσουμε ανάσες!


«Είστε η ραχοκοκαλιά της Ελλάδας μας, θέλουμε τον πρωτογενή τομέα πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη της πατρίδας και οφείλουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα σε αυτό. Ξέρω τις πραγματικές σας ανάγκες, μιλάω καθημερινά μαζί σας και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του αν. Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, ακούγοντας από το Αρμένιο τα προβλήματα των αγροτών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός και οι κάτοικοι της περιοχής, έβαλαν στο τραπέζι το αυξημένο κόστος παραγωγής σε συνάρτηση με τις τιμές που πέφτουν σε βαμβάκι, σιτάρι και καλαμπόκι και συμφώνησαν στην… γραμμή ενίσχυσης του εισοδήματος των παραγωγών, με μέτρα που ανταποκρίνονται στην ουσία και την πράξη.

Ο Χρήστος Κέλλας επεσήμανε. ότι τα έργα μεταφοράς νερού και βελτίωσης αρδευτικών δικτύων, πρέπει να συνεχιστούν για το συμφέρον των αγροτών, προκειμένου να μη χρειάζεται να πληρώνουν φουσκωμένους λογαριασμούς στο ρεύμα για να ποτίσουν τα χωράφια τους.

«Εσείς παλεύετε καθημερινά υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για να ανθίσει η γη και να ωριμάσουν τα μοναδικά προϊόντα μας, που η αναγνωρισιμότητά τους ξεπερνά τα σύνορά μας»,  τόνισε ο  αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, δίνοντας την υπόσχεση πως  “θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους κατοίκους του Αρμενίου, ασκώντας κάθε πίεση για αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, προς όφελος των παραγωγών”.

Προηγούμενο άρθρο Η μοναδική όπερα του Λ.Β. Μπετόβεν “Φιντέλιο” στο ΔΩΛ
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής για απόπειρα κλοπής από κατάστημα