Ειδήσεις

Κέλλας: Θέλουμε σύγκριση και όχι σύγκρουση – Ο κόσμος να ψηφίσει με βάση τα πεπραγμένα μας


«Θέλουμε ο κόσμος να ψηφίσει με βάση τα προγράμματα κάθε κόμματος και, ασφαλώς, τα πεπραγμένα κάθε διακυβέρνησης. Για παράδειγμα, μπορούμε να θυμηθούμε τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας το 2015, για να εκλεγεί πρώτο κόμμα, και τι έκανε, τελικά, κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας. Αντίστοιχα, στη διάθεση του κόσμου είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας του 2019, το οποίο υλοποιήθηκε στο ακέραιο.»

Τα παραπάνω επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, καλεσμένος τωνΓιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου, ερωτηθείς για το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες στις εθνικές εκλογές της 21ης  Μαΐου, προσθέτοντας:

«Θέλουμε κρίση, σύγκριση και όχι σύγκρουση! Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, που παρουσιάστηκε στην ελληνική κοινωνία το 2019, εφαρμόστηκε πλήρως και οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξη σε ποσοστό 100%.

Ο λαός θα δείξει την 21η Μαΐου ότι επιθυμεί η Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδύναμη».

Ο Λαρισαίος πολιτικός,αναφορικά με τις προοπτικές σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ της ΝΔ, αφενός, και του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου, τόνισε:

«Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν υφίσταται ενδεχόμενο συνεργασίας. Από τη μία, το ΠΑΣΟΚ μάς έχει αποκλείσει ως εν δυνάμει εταίρους και ο κ. Ανδρουλάκης ζητά απ’ τους πολίτες να τον ψηφίσουν αλλά θα τους πει εκ των υστέρων ποιόν προτείνει για πρωθυπουργό.

Ο κ. Τσίπρας, απ’ την άλλη, ισχυρίζεται ότι θα επιδιώξει “προοδευτική” κυβέρνηση, την οποία ο ελληνικός λαός, ασφαλώς,δεν ξεχνά. Όλοι θυμόμαστε ότι, επί υπουργίας Βαρουφάκη, έκλεισαν οι τράπεζες κι ο κόσμος περίμενε στις ουρές για να πάρει 50€, ακολούθως, οι διαπραγματεύσεις που έκαναν ήταν τραγικές και “φόρτωσαν” στη χώρα το πιο επαχθές μνημόνιο επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος με αρκετά δις ευρώ, ενώ στη συνέχεια ψήφισαν τον “νόμο Κατρούγκαλο” και “πετσόκοψαν” συντάξεις κι επιδόματα.

Το σύνθημα, δε,του ΣΥΡΙΖΑ περί μετώπου κατά της δεξιάς είναι τουλάχιστον υποκριτικό, αφού συγκυβερνούσε με το κόμμα του κ. Καμμένου, χωρίς να ενοχλείται απ’ την πολιτική προέλευση του προέδρου και των στελεχών των ΑΝΕΛ».

Ο Χρήστος Κέλλας, τέλος, κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση σχετικά με την καταγγελία σε βάρος του Αλ. Γεωργούλη για κακοποίηση γυναίκας υπαλλήλου της Κομισιόν, σημείωσε:

«Αναρωτιέμαι, στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήξεραν επί τρία χρόνια τι έγινε; Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι “θολές”. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, αν ο εν λόγω κύριος παραιτήθηκε ή τον απέπεμψαν από το κόμμα του. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της έρευνας».

Προηγούμενο άρθρο Εορτάζει ο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στη ΔΕΥΑΛ
Επόμενο άρθρο Γιορτάστηκε η μνήμη των θαυματουργών Νεοφανών Οσιομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης