Ειδήσεις

Κέλλας από Μακρυχώρι: Και τη νέα τετραετία, στο πλευρό του αγροκτηνοτροφικού κόσμου


«Οι πρόσφατες ανακοινώσεις αποζημιώσεων και ενισχύσεων, αθροιστικά με αυτές των έκτακτων πληρωμών της προηγούμενης τριετίας, ανέρχονται στο ποσό των 1,8 δισ. ευρώ. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει, έτσι, έμπρακτα ότι βρίσκεται, σταθερά, στο πλευρό των παραγωγών, στηρίζοντας, ουσιαστικά, τη ζωική και φυτική παραγωγή. Ταυτόχρονα, μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων στον τομέα των υποδομών, παρέχουμε προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας».

Αυτά δήλωσε, από το Μακρυχώρι, όπου συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της περιοχής, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του  για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακρυχωρίου, μιας ιδιαίτερα δυναμικής – στην αγροτική παραγωγή – περιοχής, με εξωστρέφεια και επενδύσεις.

«Σε αυτήν την αναπτυξιακή πορεία που χαράσσεται, είμαι συνοδοιπόρος σας, με συνέπεια, επικοινωνία και αποτελεσματική συνεργασία. Όλα αυτά τα χρόνια πετύχαμε πολλά, προγραμματίζουμε περισσότερα τη νέα τετραετία, με την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Κέλλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα κυβερνητικά μέτρα στήριξης του πρωτογενούς τομέα:

«Με τις ενισχύσεις και αποζημιώσεις που κατέβαλε μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, (Ουκρανόμετρο, de minimis), σταθήκαμε γενναία στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού. Οι παρεμβάσεις μου στο ΥΠΑΑΤ, συνεχείς και αποτελεσματικές».

Αναφερόμενος δε, στον δραστήριο Αγροτικό Συνεταιρισμό και την Ομάδα Παραγωγών, ο κ. Κέλλας μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους του και κάλεσε όλους τους παραγωγούς να συσπειρωθούν σε αγροτικά συλλογικά σχήματα, καθώς, όπως τόνισε, “η κυβέρνηση της ΝΔ έχει νομοθετήσει κίνητρα προς την κατεύθυνση αυτή”.

Τέλος, αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί στο Μακρυχώρι και γενικότερα στο Δήμο Τεμπών, όπως αρδευτικά – αντιπλημμυρικά, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης και αναβάθμισης κτιρίων και εξοπλισμού, ενώ καταλήγοντας δήλωσε:

«Τέσσερα χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο δρόμο της σταθερότητας, της συνέπειας και της βιώσιμης οικονομικά ανάπτυξης με γνώμονα τις νέες τεχνολογίες, αλλά και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον ή θα κολυμπήσουμε για μια φορά ακόμη στα αχαρτογράφητα νερά της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας και παροχολογίας. Η ψήφος της 21ης Μαΐου στη ΝΔ, είναι η μόνη ασφαλής επιλογή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Για μια νέα τετραετία καλύτερων μισθών για όλους και καλύτερων συντάξεων για τους απόμαχους της εργασίας. Με την δική σας ψήφο θα κάνουμε τη χώρα μας, ακόμα πιο ισχυρή».

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν οι Πρόεδροι του Α.Σ. Πλατυκάμπου και της Ο.Π. Μακρυχωρίου
Επόμενο άρθρο Στον Πυργετό βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης