Ειδήσεις

Παναγιώτης Νταής: Το Γηροκομείο χρειάζεται άμεση στήριξη από την πολιτεία


Επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής, όπου συναντήθηκε με την διευθύντρια του ιδρύματος Κατερίνα Ζιαζιά, τους εργαζόμενους, αλλά και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή.

Ο κ. Νταής τόνισε ότι το Γηροκομείο της Λάρισας είναι η μόνη δημόσια δομή που προσφέρει φροντίδα σε ηλικιωμένους χωρίς οικονομικές δυνατότητες και ως τέτοια υπάρχει αναγκαιότητα να στηριχθεί από την πολιτεία. «Είναι επιτακτική η ανάγκη της οικονομικής και θεσμικής υποστήριξης του Γηροκομείου της Λάρισας και είναι από τις άμεσες προτεραιότητες της προοδευτικής διακυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής ο οποίος σημείωσε επίσης ότι πρέπει γρήγορα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και την ενίσχυση των υποδομών του. «Μιλάμε για μια δομή η οποία προσφέρει ένα μοναδικό έργο, κυρίως λόγω της υπερπροσπάθειας των εργαζομένων και της διοίκησης του» είπε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με τη διοίκηση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, αφού το κόστος της ενέργειας λειτουργεί ως τροχοπέδη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο κ. Νταής περιηγήθηκε στους χώρους του Γηροκομείου, συνομίλησε με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή, τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, όπως και στους εργαζόμενους και τη διοίκηση ενώ προσέφερε μετά από συνεννόηση με την διοίκηση του γηροκομείου ένα συμβολικό δώρο για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του ιδρύματος.

Προηγούμενο άρθρο Εορτάζει η μονή του Αγίου Ραφαήλ Πυργετού
Επόμενο άρθρο Οκτώ γέφυρες αποκαθιστά σε περιοχές της Ελασσόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας