Ειδήσεις

Κέλλας: Ο Κραυξίδειος Αγώνας, μήνυμα ελπίδας, δύναμης και αλληλεγγύης


«Ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου, στέλνει σε όλη την κοινωνία, ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, δύναμης και ανιδιοτελούς προσφοράς, συνδράμοντας, με μια αξιέπαινη δράση, στην ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του 4ουΚραυξίδειου Αγώνα, που διοργανώθηκε στον Κραννώνα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τηνΠεριφέρεια Θεσσαλίας, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και την ΠΈΔ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο Γιούλα Ψωμουλιά και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα, τον πρόεδρο της ΤΚ ΚαραννώναΚώστα Τσιαγκλάνη και τον πρόεδρο Αποστόλη Γούλα και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, για την συνδρομή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Θερμά λόγια, επεφύλαξε ο Χρήστος Κέλλας και για το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας, που υποστηρίζει με πρωτοβουλίες και δράσεις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προσθέτοντας:

«Ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός ενώνονται στον Κραννώνα για έναν ιερό σκοπό, που αποτελεί το πλέον ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό μήνυμα για την κοινωνία μας. Όταν, μάλιστα, η μαζική συμμετοχή σε μια εθελοντική δράση “μπολιάζεται” με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως συμβαίνει στον Κραννώνα, με την προβολή της αρχαίας Κραννώνας, τότε παράγεται ιδανικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης συνεχάρη και βράβευσε νικητές διαδρομών του αγώνα, τονίζοντας για μια ακόμη φορά, πως με τη συμμετοχή τους ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Τεμπών η διαγωνιστική διαδικασία για την Ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών