Ειδήσεις

Ο Χρήστος Κέλλας για τον Βασίλη Κόκκαλη


Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του συναδέλφου, συνεργάτη και πρώην προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας (ΙΣΛ), Βασίλη Κόκκαλη, εξέδωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος συνεργάστηκε με τον εκλιπόντα στο ΔΣ του ΙΣΛ, αναφέρει στη δήλωσή του τα ακόλουθα:

«Η απώλεια του καλού συναδέλφου, συνεργάτη και φίλου, Βασίλη Κόκκαλη, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην κοινωνία της Λάρισας και στην ιατρική κοινότητα του Νομού μας,η οποία χάνει ένα άξιο μέλος της.

Ο Βασίλης άσκησε το ιατρικό λειτούργημα με αφοσίωση στον όρκο του Ιπποκράτη και ανθρωπιά απέναντι στους ασθενείς του, γεγονός που τον καταξίωσε στη συνείδηση του κόσμου.

Εργάστηκε με συνέπεια ως ιδιώτης ιατρός και ιατρός του ΙΚΑ, δείχνοντας έμπρακτοκαι διαρκές ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και τα προβλήματα των συναδέλφων μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς θητείας του.

Ο Βασίλης υπήρξε ταυτόχρονα υποδειγματικός οικογενειάρχης και στοργικός πατέρας. Μείζον επίτευγμα της επίγειας ζωής του είναι τα τρία υπέροχα παιδιάτου που,μαζί μετην άξια σύζυγό του Σοφία, είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσουν την παρακαταθήκη του.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Πρινιάς, που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι, φίλεπρόεδρε».

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για εκτελεσθέντες πατριώτες στους Αγίους Αναργύρους
Επόμενο άρθρο Παναγιώτης Νταής: Υπόδειγμα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκπάμπου, παρά την παντελή έλλειψη στήριξης