ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ


 

Τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα ήταν το αντικείμενο σύσκεψης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη. Όπως είναι γνωστό το κλειστό κολυμβητήριο αντιμετωπίζει πρόβλημα στη στέγη, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο κλειστό της Νεάπολης. Παράλληλα «αγκάθι» αποτελεί και το θέμα των οφειλών των ΕΑΚ στην ΔΕΠΑ για την παροχή φυσικού αερίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ Αγοραστός: «Συνεργαστήκαμε σήμερα για να βρεθεί μια λύση για τα ζητήματα των ΕΑΚ και να μην μείνει ο αθλητισμός της Λάρισας χωρίς κλειστά γυμναστήρια και κολυμβητήριο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων παρότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης στο Κλειστό του Αλκαζάρ και της Νεάπολης ώστε να λειτουργούν τα γήπεδα με ασφάλεια για όσους τα χρησιμοποιούν».

Ακόμη ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη εξασφαλίσθηκε το ποσό των 50.000 ευρώ ώστε να υπάρξει ένας διακανονισμός των οφειλών προς τη ΔΕΠΑ και να συνεχίσει η παροχή φυσικού αερίου στα ΕΑΚ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΑΚΛ κ.κ Γιώργος Ζαούτσος και Δημήτριος Μακρίδης, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΔΕΠΑ κ. Λεωνίδας Μπακούρας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Δανειοληπτών στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία από τις αφίξεις τουριστών από τη Ρωσία στη Θεσσαλία