Ειδήσεις

Τελετή Ολοκλήρωσης 18 μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης και της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ


 Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, η Τελετή Ολοκλήρωσης δεκαοκτώ (18) μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης και της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του θεραπευτικού προγράμματος.

Στη γιορτή, που συμβολίζει την ολοκλήρωση της πολύμηνης θεραπευτικής προσπάθειας, προσωπικής αλλαγής και δημιουργίας ενός νέου τρόπου ζωής, τα τιμώμενα πρόσωπα είχαν δίπλα τους συγγενείς, φίλους, το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, υποστηρικτές, συνεργάτες και φίλους του προγράμματος, καθώς και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Όπως και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια θέση πριν από αυτούς, χάρη στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τα τελευταία 34 χρόνια, όσοι και όσες συμμετείχαν στη χθεσινή Τελετή εξέπεμψαν μήνυμα δύναμης και ελπίδας: Η απεξάρτηση είναι εφικτή και οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν, να σταματήσουν τη χρήση ουσιών και να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων κ.κ. Ιωάννης Αλεξούλης& Μιχαήλ Αναστασίου, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Κατρανίδης, η εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς Συνταγματάρχης Υγειονομικού κα Ευαγγελία Αγρογιάννη, ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου  Τακτικής Αεροπορίας Σμήναρχος (ΥΦ) κ. Κωνσταντίνος Δαραβίγκας, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Στυλιανός Μπιλιάλης, η εκπρόσωπος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα & Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος στη Λάρισα κα Χρύσα Βουλγαράκη, εκπρόσωποι της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, εκπρόσωποι της Α΄ ΤΟΜΥ Λάρισας, εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, εκπρόσωποι Φορέων, Οργανισμών & Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

 

του ΚΕΘΕΑ κ. Χρήστος Λιάπης, ο Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο κ. Ιωάννης Μίλτος και ο Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ κ. Σωτήριος Μπουντής.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Παναγιώτης Μπαντικούδης και Τάσος Λυτρίδης ου αγαπημένου συγκροτήματος Blue’sTrackers, με πορεία σχεδόν δύο δεκαετιών στα μουσικά δρώμενα της Λάρισας και όχι μόνο.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προσφέρει προγράμματα για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο. Οι Μονάδες του βρίσκονται στη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με απόλυτο σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Τετάρτη 22/2
Επόμενο άρθρο Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας προσωπικού ΠΔΕ Θεσσαλίας