Ειδήσεις

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας έκοψε την πίτα της


Την Παρασκευή 17/2/2023 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της πάγιας απόφασης του για αποκεντρωμένες συνεδριάσεις, στο Περτούλι του Δήμου Πύλης προκειμένου να συζητήσει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν σημαντικά και αναφέρονταν στην ανθρωπιστική βοήθεια στις σεισμοπαθείς περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, στις θέσεις που θα διατυπώσει η ΠΕΔ Θεσσαλίας στην προσεχή συνάντηση με τον αναπληρωτή Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και σε οικονομικά και υπηρεσιακά θέματα.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά και έκανε αναφορές για μια πιο αποτελεσματική και πιο σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα για την άψογη φιλοξενία και του έδωσε τον λόγο για ένα καλωσόρισμα.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Δ.Σ. Βόλου κ. Γεώργιος Μουλάς ο οποίος κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα στυλό με τις ευχές όλων για πολλές και δημιουργικές υπογραφές.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Χάλκη & Μελισσοχώρι του Δήμου Κιλελέρ, εντάσσονται στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου