Ειδήσεις

Σεμινάριο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με θέμα: Σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα: «Σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων».

Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο του νέου κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, το οποίο είχε ως αντικείμενο τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων. Ως συνέχεια του κύκλου, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σεμινάριο με θέμα «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» και ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών» και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Το πρόγραμμα του πρώτου σεμιναρίου, έδωσε έμφαση στην επίλυση προβλημάτων και σε συγκεκριμένες τεχνικές και συμπεριφορές, με τις οποίες ο πωλητής μπορεί να χειριστεί πιο αποτελεσματικά τη διαδικασία πώλησης.

Μεταξύ των ενοτήτων που αναπτύχθηκαν ήταν:

✓Ο ρόλος και η διαδικασία των πωλήσεων

✓Καθορισμός στόχων πωλήσεων

✓Διαδικασία πειστικής πώλησης

✓Σύγχρονες μορφές πωλήσεων

✓Ικανότητες του συμβούλου πωλήσεων στην ανακάλυψη αναγκών, στην επίλυση προβλημάτων και στην παρουσίαση λύσεων

✓Αγοραστικές ανάγκες και προσδοκίες του κάθε πελάτη

✓Αντιμετώπιση αντιρρήσεων των πελατών

✓Ικανότητες ευελιξίας στην εφαρμογή της πώλησης

κλπ

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Συμβούλων UPGRADE. Ο Γιάννης Τζαβλόπουλος είναι Γεν. Διευθυντής του New York College στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, είναι βραβευμένος από την ακαδημία μάρκετινγκ και από την ΕΕΔΕ, είναι συγγραφέας του best seller «ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!» και έχει εκδώσει και 4 εκπαιδευτικούς οδηγούς. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την χορηγική υποστήριξη της εταιρίας ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΚΕ.

Τα σεμινάρια του Συνδέσμου είναι ανοικτά και για το κοινό εκτός από τα μέλη του. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 24210-29407,8.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν ρεύμα σε χιλιάδες αγρότες με φωτοβολταϊκό πάρκο σε αρδευτικά κανάλια
Επόμενο άρθρο Φόρο τιμής στις Λιβαδιώτισσες και τους Λιβαδιώτες αγωνιστές της Αντίστασης