Ειδήσεις

Σε Διαβούλευση ο νέος Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Τεμπών


Ο Δήμος Τεμπών, στα πλαίσια της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου.

Το Σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Τεμπών έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου

https://www.dimostempon.gr/enemerose/diabouleysh/ka8ariothta-2023, ενώ προτάσεις επί του νέου Κανονισμού μπορούν να αποστέλλονται στο email:info@dimostempon.gr

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης σε μήνυμά του αναφέρει:

«Με δεδομένο ότι η καθαριότητα των οικισμών μας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά που επιτυγχάνονται με τη διαρκή συνεργασία των κατοίκωνκαι του Δήμου και διέπονται από διατάξεις, υποχρεώσεις και δικαιώματα, η Δημοτική Αρχήαποφάσισενα προχωρήσει στηνεπικαιροποίηση του Κανονισμού στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες του τόπου μας.

Με την εφαρμογή του κανονισμού επιδιώκεται η τήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μέσω της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται πολίτες, σύλλογοι, οργανώσεις και φορείς του Δήμου μας να μελετήσουν το Σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας και να διατυπώσουν τις απόψεις τους σε ελεύθερο κείμενο, ώστε να διαμορφώσουμε ΜΑΖΙ το νέο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του Δήμου μας.

Η Καθαριότητα του Δήμου είναι υπόθεση όλων μας!!! »

Προηγούμενο άρθρο Περιοδεία Κλιμάκιου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Θανάση Παφίλη στο 303 ΠΕΒ
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Παρασκευή 17/2