Ειδήσεις

Μάξιμος: Η ΑΕΛ είναι στο DNA των Λαρισαίων


 «Γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι, δεν είμαι κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Αλλά ξέρω ότι η ΑΕΛ είναι ταυτισμένη με τη Λάρισα, την πόλη και την διαδρομή της τις τελευταίες δεκαετίες. Θα έλεγα ότι η ΑΕΛ είναι στο DNA των Λαρισαίων. Για αυτό χαίρομαι πραγματικά διότι η ΑΕΛ ξαναπέρασε σε χέρια Λαρισαίου». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στα ανώτερα που της αξίζουν

Ο Θεσσαλός πολιτικός, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχιλλέα Νταβέλη για την πρόσκληση, αναφερόμενος στα επιτεύγματα της ομάδας υπογράμμισε ότι «η ΑΕΛ είναι ίσως από τις λίγες επαρχιακές ομάδες που στο παρελθόν μπόρεσε να σπάσει αυτό που λένε αθηναϊκό κατεστημένο, να κερδίσει κύπελλα και πρωτάθλημα. Υπό αυτή την έννοια αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια που ξεπερνάει τον μισό αιώνα, αφού πλέον συμπληρώσαμε 60 χρόνια. Και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτή η διαδρομή συνεχίζεται. Εύχομαι από καρδιάς, να πετύχει η ομάδα μας τη θέση που της αξίζει, να ξαναβρεθεί στις κατηγορίες που πρέπει και θέλω να πιστεύω ότι παρά τα εμπόδια που κατά καιρούς συναντούμε, θα τα ξεπεράσουμε όλες και όλοι μαζί».

 

Στην κατακλείδα του χαιρετισμού του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες, και απευθυνόμενος στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Τάκη Παραφέστα σημείωσε με νόημα «εύχομαι αγαπητέ μου Τάκη να πετύχει τις ημέρες δόξης που είχετην εποχή που έπαιζες στην ΑΕΛ».

 

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Παναγιώτη Νταή σε εκδήλωση της AgroThessaly στον Τύρναβο
Επόμενο άρθρο Παιδικές δραστηριότητες στο Fashion City Outlet το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου!