Ειδήσεις

Σε εκδηλώσεις των Συλλόγων του Δήμου Τεμπών ο Δήμαρχος Γ. Μανώλης


Το βράδυ Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Όσσας σε μία κατάμεστη αίθουσα σε Ταβέρνα του χωριού.
Παρευρίσκονταν όλα τα μέλη του Συλλόγου και πλήθος κόσμου υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστο Κρικώνη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήση Γκανάτσιο, τον Πρόεδρο ΔΟ.ΠΑ.Π.Ε.Π. Τεμπών κ. Γεώργιο Νικολάου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλη Γκουντή και τον κοινοτικό σύμβουλο Όσσας κ. Αντώνη Γούσιο. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τεμπών κα Μαρία Κωστή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Αργυρίου και Κώστας Χαδουλός.
Τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν το φλουρί, ο κ. Αντώνης Γούσιος, ο κ. Θοδωρής Παπαστεργίου και η κα Ιωάννα Χαδουλού, ενώ τυχεροί της κλήρωσης, η κα Φανή Ευθυμιάδη και ο κ. Χρήστος Χαδουλός.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε τα εξής:
“Εύχομαι να έχετε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργία. Να συνεχίσετε να δημιουργείτε μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις και να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε δράσεις που έχουν ως στόχο την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και κατ΄ επέκταση στην κοινωνία. Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και για το ενδιαφέρον σας για τον Δήμο Τεμπών και την κοινότητα Όσσας και σας προτρέπω να συνεχίσετε με περισσότερη ορμή και δύναμη, διότι όλοι μας το έχουμε ανάγκη μετά από δύο δύσκολα χρόνια. Τέλος, να γνωρίζετε ότι η δημοτική Αρχή είναι πάντα στο πλευρό σας και συνεχίζουμε να συμπλέουμε μαζί”.
Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Παναγιώτη Νταή σε εκδήλωση της AgroThessaly στον Τύρναβο