Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για τις βασικές αρχές ηγεσίας στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Leading in Action


Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε δια ζώσης σεμινάριο τη Δευτέρα 13 & την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου με θέμα: «Αρχές ηγεσίας και Διαχείρισης ομάδας – Leading Ιn Action».

Μέσω του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι είχαν την δυνατότητα να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες για την άσκηση μεταμορφωτικής ηγεσίας και να ανακαλύψουν νέες και σύγχρονες μεθόδους για την ουσιαστικότερη αξιοποίηση του προσωπικού τους στην επίτευξη εταιρικών αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν γενικοί διευθυντές, στελέχη από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων και υπεύθυνοι καταστημάτων  που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ουσιώδειςγνώσεις για την άρτια και αποτελεσματική διαχείριση ομάδων εργασίας με σκοπό την επίτευξη στόχων.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ.Πέτρος Ρούσης, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων, χρησιμοποιώντας μια μέθοδος προσέγγισης, έντονα συμμετοχική και εμπλουτισμένη με ποικιλία εκπαιδευτικών δραστηριοτήτωνόπως ο διαχωρισμός σε μικρές ομάδες για την εξαγωγή συμπερασμάτωνκαι τη συμφωνία και καταγραφή ατομικών action plans.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά,προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών.

Προηγούμενο άρθρο Διεξαγωγή Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Eνημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ 2023