Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Συνεχίστε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο


«Σας είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες για όλα όσα έχετε προσφέρει στην ελληνική κοινωνία, ειδικά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Για όσα προσφέρετε καθημερινά, έχοντας  προτάξει πάνω από όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Αυτά τόνισε στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, όπου παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό, η Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός ευχήθηκε «καλή χρονιά με υγεία» στη Διοίκηση του Συλλόγου, στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους και «το 2023 να σας απασχολήσουν όσο το δυνατόν λιγότερα σοβαρά περιστατικά διακομιδών .Καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε, πάντα με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό στην πρώτη γραμμή της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο».

Η κ.Καραλαριώτου εστίασε στην ανάγκη «η Πολιτεία εκτός από την ηθική αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, να ενισχύσει το εισόδημα τους, αλλά και την ίδια την Υπηρεσία με εξοπλισμό, καλύτερη εκπαίδευση και προσλήψεις προσωπικού. Ήδη τα μέτρα που ελήφθησαν, ήταν μια μικρή έκφραση ευγνωμοσύνης στον αγώνα σας. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα, με στόχο την οικοδόμηση ενός νέου ΕΚΑΒ».

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο Ιστορίες του σήμερα για το αύριο για εκπαιδευτικούς στο Μουσείο Σιτηρών
Επόμενο άρθρο Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας ευχαριστεί τον κόσμο της Λάρισας για τη συγκινητική συνεισφορά