Ειδήσεις

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


Η Διοίκηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη ενός μεγάλου σκοπού, τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπλήκτους της Συρίας και της Τουρκίας.

Η συγκέντρωση του ανθρωπιστικού υλικού θα προωθηθεί στην Ιερά μας Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και στη συνέχεια, μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών, θα αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Η Διοίκηση, οι Διευθύνσεις, η εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Λάρισας καλούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην ανθρωπιστική δράση, να προσφέρουν τα παρακάτω είδη: καινούρια κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένο νερό, γάλα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια. Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας  θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Λάρισας, από Τετάρτη 15.02.2023 έως και Παρασκευή 17.02.2023 (ωράριο 7:00 – 15:00).

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Προεκλογικό ξεροκόμματο
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών