Ειδήσεις

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, συνεχίζοντας την παράδοση της παροχής διαρκούς και έγκυρης εκπαιδευτικής γνώσης στα στελέχη των επιχειρήσεων-μελών του και όχι μόνο, ξεκινάει το νέο Κύκλο Σεμιναρίων για φέτος, διοργανώνοντας την Παρασκευή 17/2/2023 το πρώτο διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα τις «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων.

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Συμβούλων UPGRADE, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, είναι βραβευμένος από την ακαδημία μάρκετινγκ και από την ΕΕΔΕ και συγγραφέας του best seller «Μην πουλατε! καντε τους αλλους να αγορασουν!», ενώ έχει εκδώσει και 4 εκπαιδευτικούς οδηγούς. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την χορηγική υποστήριξη της εταιρίας ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΚΕ.

Σημειώστε ότι η συμμετοχές είναι ανοικτές και για ενδιαφερόμενους εκτός των επιχειρήσεων-μελών του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη της υλοποίησης του 1ου Κύκλου Σεμιναρίων με τίτλο ‘SALES – MARKETINGCHANGE MANAGEMENT‘, ο οποίος θα αποτελείται από τρία (3) εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το πρώτο Σεμινάριο του κύκλου, με θέμα: Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων διάρκειας 4 ωρών, θα πραγματοποιηθεί: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 14:00-18:00

 

Προηγούμενο άρθρο Το ψυχοσάββατο των Απόκρεω στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ ο Χρήστος Κέλλας