Ειδήσεις

Η Επιτροπή Ειρήνης στηρίζει και συμμετέχει στην συλλογή υλικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς


Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας (μέλος ΕΕΔΥΕ) εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς κι εγκλωβισμένους. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας και στο Συριακό Συμβούλιο Ειρήνης.

Φυσικές καταστροφές όπως οι διαδοχικοί σεισμοί που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στις γειτονικές χώρες αναδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι μοναδική ασπίδα για τους λαούς αποτελεί η οργάνωση της κοινής πάλης ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης που λογαριάζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή μη λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα αντισεισμικής θωράκισης αφήνοντάς τους ανοχύρωτους.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει και να εκφραστεί άμεσα κι έμπρακτα η διεθνιστική αλληλεγγύη του ελληνικού λαού. Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, οι αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στηρίζουμε και συμμετέχουμε στη συλλογή υλικής βοήθειας για τους πληγέντες που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συγκέντρωση θα γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00μμ – 1:00μμ & 6:00μμ – 8:30μμ στο Εργατικό Κέντρο.

 

Προηγούμενο άρθρο Η συναρπαστική έκθεση “Η Εποχή των Παγετώνων” σας περιμένει στο Fashion City Outlet!
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων στο Δήμο Κιλελέρ