Ειδήσεις

Στην Ελασσόνα για την προετοιμασία της 13ης ΑgroThessaly ο Παναγιώτης Νταής


Με το Δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Γάτσα και τον Αντιδήμαρχο Δ. Καρανίκα, συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 13ης έκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “ΑgroThessaly”, που διοργανώνει η Λάρισα από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου, με στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Νταής, συζήτησε με το Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας τις λεπτομέρειες της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στην Ελασσόνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 13ης ΑgroThessaly, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ελασσόνας.

Αναφερόμενος στους στόχους της ημερίδας ο κ. Νταής, τόνισε ότι στο σημερινό δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, υπάρχουν ακόμη παραγωγοί και επιχειρήσεις που δείχνουν με τις δικές τους διαδρομές, ότι η γεωργία και η κτηνοτροφία μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης. «Επιδίωξή μας είναι, η εκδήλωση αυτή να γίνει η αρχή μιας προσπάθειας με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων αλλά και ανταγωνιστικών γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, στην κατεύθυνση της παραγωγής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής και πρόσθεσε ότι η στρατηγική συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων με την ΔΕΘ-Helexpo για την δημιουργία της Agrothessaly, έβαλε τη Λάρισα στο Διεθνή εκθεσιακό χάρτη, διοργανώνοντας τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση με διεθνή χαρακτηριστικά, μετά την Agrotica.

 

 

   

 

Προηγούμενο άρθρο Καθαρισμοί σε Λυκόρεμα και Δρυσκολιώτη στα Φάρσαλα από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Νέες μπασκέτες για το Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας