Ειδήσεις

Δωρεάν Σεμινάριο φωτογραφίας διάρκειας 4 μηνών για εφήβους


Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου για εφήβους που θα υλοποιηθεί στο Μύλο του Παππά με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» με εισηγητές τον Ανδρέα Κατσάκο και τον Βασίλη Κακαδιάρη.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στο σεμινάριο που θα έχει συνολική διάρκεια 4 μήνες μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Στο τέλος του σεμιναρίου, το υλικό που θα παραχθεί καθ’ όλη την διάρκεια, θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής μαθητικής έκθεσης φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στο χώρο του Μύλου του Παππά.

Εγγραφές / ενημέρωση:  Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, 18.00 – 19.00 στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα.
Έναρξη: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00
Εισηγητές: Ανδρέας Κατσάκος, Βασίλης Κακαδιάρης
Περισσότερες πληροφορίες: T: 6944241177 (Ανδρέας Κατσάκος), Ekatsakos@gmail.com , T: 6986537115 (Βασίλης Κακαδιάρης) Ε: bill.kakadiaris@gmail.com
Διάρκεια:  4 μήνες
Κόστος: Δωρεάν

Διοργάνωση: Διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag – http://fmag.gr/
Φωτογραφική ομάδα fplus – http://fplus.gr

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Εισηγητή
Ο Ανδρέας Κατσάκος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1973. Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ι.Ε.Κ. E.S.P.
Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από το 1996. Το φωτογραφικό του έργο έχει παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δουλειά του επίσης δημοσιεύτηκε σε ομαδικά λευκώματα και σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά. Το 2010 μαζί με τον Γρηγόρη Κατσιάνα δημιούργησαν το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag (http://fmag.gr/). Το 2013 ανέλαβε την δημιουργία της Φωτογραφικής Ομάδας “fplus“. Τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει μεγάλο αριθμό εκθέσεων και άλλων φωτογραφικών εκδηλώσεων.
http://andreaskatsakos.com/

Προηγούμενο άρθρο O Επιθεωρητής του Νικολάι Γκόγκολ – Δέκα τελευταίες παραστάσεις
Επόμενο άρθρο Θεατρικό εργαστήρι στη Θεατρική ομάδα του ΕΠΑΛ Τυρνάβου από την Κυριακή Σπανού