Ειδήσεις

Κέλλας: Ο Άγιος Τρύφωνας να ευλογεί τους αμπελουργούς μας


«Εύχομαι ο Άγιος Τρύφωνας να ευλογεί τους αμπελουργούς μας και να έχουμε μια παραγωγική χρονιά. Η αμπελοκαλλιέργεια, είναι ένας δυναμικός κλάδος, που αποτελεί βασική παραγωγική ενασχόληση των κατοίκων του νομού μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην οικονομική του ανάπτυξη. Τα ποιοτικά προϊόντα των αμπελώνων μας, άλλωστε, κατακλύζουν κάθε χρόνο την εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά. Οι αμπελοκαλλιεργητές, ιδιαίτερα φέτος, που ήταν δύσκολη χρονιά, αναμένουν και προσδοκούν τη στήριξη της πολιτείας, για την ενίσχυση του εισοδήματός τους».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από το εξωκλήσι του Αγίου Τρύφωνα στο Παλαιοχώρι Φιλιππούπολης, όπου παρακολούθησε με κατάνυξη τον Πανηγυρικό Εσπερινό, ενώ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις, με τα χορευτικά συγκροτήματα της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης, να δίνουν για άλλη μια φορά ιδιαίτερο χρώμα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, εστίασε, μάλιστα, στην παρουσία πλήθους νεαρών παιδιών, που συμμετέχει στα χορευτικά τμήματα, τονίζοντας:

«Η Λαρισαϊκή γη υποδέχτηκε χιλιάδες πρόσφυγες από την περιοχή της Ανατολικής Ρωμυλίας, που προόδευσαν και μεγαλούργησαν, αφήνοντας το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα στην κοινωνικοοικονομική ευημερία της πόλης. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο αισιόδοξη εικόνα για το μέλλον της χώρας, από το να καμαρώνουμε νέα παιδιά, με τις παραδοσιακές φορεσιές των προγόνων τους, μέσα από τον πλέον διαδραστικό τρόπο, να μαθαίνουν την ιστορία τους και να αναβιώνουν ήθη, έθιμα και παραδόσεις, που χάνονται στα βάθη των αιώνων.

Χρόνια πολλά, με υγεία, σε όλα τα σπιτικά».

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Φιλιππούπολης λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης στις 4/2
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε απάτη με τη μέθοδο vishing