Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Ο Άγιος Τρύφωνας να βοηθά αμπελουργούς και γεωργούς


Στις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του μάρτυρα της χριστιανικής εκκλησίας, Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών και των γεωργών, στο όμορφο εξωκλήσι στο Παλαιοχώρι Φιλιππούπολης, το οποίο χτίστηκε χάρη στις δωρεές των κατοίκων της συνοικίας, συμμετείχε με τη δέουσα κατάνυξη, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία της στις καθιερωμένες εκδηλώσεις της περιοχής και την περηφάνια της για την αξιόλογη παρουσία των Χορευτικών συγκροτημάτων της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης και ιδιαίτερα των παιδιών που έδωσαν το δικό τους χρώμα.

«Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι οι πρόσφυγες από την Ανατολική Ρωμυλία, όταν ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη μητέρα Ελλάδα, μέσα στο μεγάλο αγώνα για την επιβίωσή τους δεν ξέχασαν τα ήθη και τα έθιμά τους. Στην απαρχή της νέας χρονιάς, εύχομαι ο Άγιος Τρύφωνας να βοηθήσει τους αμπελουργούς και τους γεωργούς να αντιμετωπίσουν τα οποία προβλήματα δημιουργούνται από τις κλιματολογικές συνθήκες και οι παραγωγές τους να είναι προσοδοφόρες και ικανοποιητικές, να ευλογεί τη γη τους με άφθονους καρπούς και να δίνει υγεία και ελπίδα στις οικογένειές τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Καραλαριώτου.

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Παρασκευή 3/2
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ΤΟΕΒ Ταουσάνης