Ειδήσεις

Πλατιά πολιτική εξόρμηση στο λαό της Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ


Την πραγματοποίηση μιας νέας πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στον λαό, με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, η οποία αποτελεί την καλύτερη απάντηση απέναντι στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θα ενταθούν μπροστά στην εκλογική μάχη, οργανώνει η Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα 

 Τετάρτη 25 Γενάρη: 

Η Κομματική Οργάνωση του 3ου Διαμερίσματος της Τ.Ο Λάρισας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη – συζήτηση στις 6 μ.μ. με θέμα: «Κάψε τα αντιλαϊκά σενάρια – Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ δυνατό!», στο ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης, με ομιλητή τον Θανάση Αθανασιάδη, υποψήφιο βουλευτής του ΚΚΕ.

Παρασκευή 27 Γενάρη: 

Η ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ Λάρισας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στις «Μουσικές διαδρομές». Θα μιλήσει ο Γιάννης Σκόκας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

 

Σάββατο 28 Γενάρη: 

Εκδήλωση με θέμα «Αστικό κράτος: Είτε “επιτελικό” είτε “δίκαιο”, εχθρικό για τον λαό»  διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ,  με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 17.30 θα γίνουν συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Κόμματος για τους εκτελεσμένους της περιόδου 1941-1944 και 1946-1950, στο Μεζούρλο. Από εκεί θα γίνει πορεία μέχρι τη Δημοτική Πινακοθήκη, όπου θα γίνει στις 18.30 η ομιλία από τον Μάκη Παπαδόπουλο.

Κυριακή 29 Γενάρη: 

–Οι ΚΟΒ ΕΒΕ , οργανώνουν σύσκεψη στο Ομορφοχώρι, στις 12:30 στην ταβέρνα Ιωαννίδη, με ομιλητή τον Άγη Τριγάζη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.  Θα ακολουθήσει γλέντι.i

ΛΑΡΙΣΑ  25/1/2023

Προηγούμενο άρθρο Μουσικοί Λάρισας: Θέλουμε δημόσια και δωρεάν καλλιτεχνική εκπαίδευση!
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Οι δάσκαλοι, εκπαιδευτικός πυλώνας του λαού και του έθνους