Ειδήσεις

Πέντε νέα έργα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ για την οδική ασφάλεια στην Π.Ε. Λάρισας


Πέντε έργα για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας δρομολογούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 2.100.000 ευρώ για τα εξής έργα:

-Συντήρηση ασφαλτικών  οδοστρωμάτων Π. Ε. Λάρισας ετών 2023 – 2024

-Προμήθεια ψυχράς ασφάλτου Π. Ε. Λάρισας ετών 2023 – 2024

-Προμήθεια πινακίδων σήμανσης Π. Ε. Λάρισας ετών 2023 – 2024

– Προμήθεια χρώματος διαγράμμισης  Π. Ε. Λάρισας ετών 2023

-Παροχή υπηρεσιών διαγράμμισης  Π. Ε. Λάρισας ετών 2023

 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις, σύμφωνα με μελέτη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βάσει του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου

Οδικής Ασφάλειας 2030» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Συνεχίζουμε με νέα έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βελτιώνουν την καθημερινότητα, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και συντηρούν θέσεις εργασίας. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη αύξηση της κλοπής πινακίδων  σε όλους τους άξονες αρμοδιότητάς μας. Πρόκειται για ένα οδικό «έγκλημα». Οι πινακίδες προειδοποιούν για τους κινδύνους που θα βρούμε μπροστά μας. Αντιλαμβάνεστε ότι όσοι διαπράττουν αυτές τις κλοπές προκαλούν τεράστια προβλήματα σε όσους μετακινούνται» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Στον Όλυμπο η χορωδία “musicArte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Να αρθεί άμεσα ο αποκλεισμός των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ