Ειδήσεις

Στα Πλατανούλια ο Χρήστος Κέλλας


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Ο Άγιος Χαράλαμπος», παρέστη ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη την πρόεδρο Σοφία Μουντζιά – Χαμορούσου και τα μέλη του Συλλόγου για τη συνεχή και σημαντική δράση τους, ενώ αντάλλαξε ευχές με κατοίκους του χωριού, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στον χαιρετισμό του ο Χρήστος Κέλλας, αναφέρθηκε στη χρονιά που διανύουμε, τονίζοντας:

«Όλοι μαζί, αυτά τα χρόνια πετύχαμε πολλά κι έτσι θα προχωρήσουμε,  με συμπόρευση και συνεργασία. Με τη δική σας εντολή, με τη δική σας δυνατή φωνή, η χώρα μας θα συνεχίσει στο δρόμο της προόδου, της ασφάλειας και της προκοπής».

Επεσήμανε, ακόμη, τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος της περιοχής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο αχλάδι και στην προοπτική ενίσχυσης των αχλαδοπαραγωγών, μέσω de minimis, σημειώνοντας:

«Καθημερινά, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει ενεργά τον πρωτογενή τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκαν αποζημιώσεις για τις ζημιές στο προανθικό στάδιο, που προκάλεσε ο παγετός του 2021 στα βιομηχανικά αχλάδια της επαρχίας. Ακολουθεί και το επιτραπέζιο αχλάδι, το οποίο αναμφίβολα έχει διαχρονική δυναμική στην ελληνική και διεθνή αγορά, χάρη στο μεράκι των παραγωγών και την υψηλή διατροφική του αξία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας ευχήθηκε στους ανθρώπους του Συλλόγου, να συνεχίσουν να αποτελούν κυψέλη πολιτισμού για την περιοχή, ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου "Οι Αρχές και η Άσκηση της Αφηγηματικής Ιατρικής" στο Χατζηγιάννειο
Επόμενο άρθρο Σε διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Κιλελέρ