Ειδήσεις

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Στόμιο προς Ομόλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ασφαλτόστρωση του δρόμου που ενώνει το Στόμιο με το Ομόλιο, καθώς και του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι Στομίου, σε συνολικό μήκος 6,5 χλμ. Το έργο, προϋπολογισμού ένταξης 1.000.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες  χωματουργικών, τεχνικών έργων και οδοστρωσίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις, σύμφωνα με μελέτη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  βάσει του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2030» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με ολοκληρωμένο σχέδιο, συστηματική προσπάθεια  και σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες ικανοποιούμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βελτιώνουμε την καθημερινότητα, δημιουργούμε συνθήκες ανάπτυξης και  συντηρούμε  θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Ο Απόστολος Κομνός, εντεταλμένος σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας, αποχαιρετά τον Γιώργο Παρούτογλου
Επόμενο άρθρο Πεζοπορία και κοπή πίτας στο δάσος Τσαριτσάνης