Ειδήσεις

Κέλλας: Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας


«Τα Θεοφάνια συνιστούν μια από τις λαμπρότερες εορτές της Χριστιανοσύνης, καθώς γιορτάζουμε τον ερχομό του Χριστού, με στόχο την πνευματική φώτιση του ανθρώπου. Εύχομαι ολόψυχα, ο εορτασμός των Φώτων να αποτελέσει εφαλτήριο ελπίδας για το λαό μας και αφετηρία μίας νέας, φωτεινής χρονιάς για την πατρίδα μας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος παραβρέθηκε στις λαμπρές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνια, στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων από τον Αρχιμανδρίτη ΙγνάτιοΜουρτζανό,Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, τόνισε:

«Για ακόμη μια χρονιά, εδώ, από τη Λάρισα, γιορτάζουμε με κατάνυξη και λαμπρότητα την μεγάλη εορτή των Θεοφανίων, με την αθρόα προσέλευση των πιστών στους Ιερούς Ναούς, να αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ Θρησκείας και Έθνους.

Το 2023 είναι μια χρονιά με νέες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της πατρίδας μας, με την κυβέρνησή μας να αποτελεί την εγγυήτρια δύναμη σταθερότητας και ευημερίας.

Με εθνική αυτοπεποίθηση και περηφάνια αντιμετωπίζουμε τις εξωτερικές προκλήσεις, διασφαλίζουμε τα δίκαια και τα δικαιώματά μας στη γη και τις θάλασσές μας και συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία που χαράξαμε για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας.

Χρόνια Πολλά και δημιουργικά σε όλους, με υγεία, ελπίδα και φώτιση στα σπιτικά των Ελλήνων».

 

Προηγούμενο άρθρο Το μεταναστευτικό ως όπλο του τουρκικού αναθεωρητισμού - Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Επόμενο άρθρο Συμβαίνουν στον Άγιο Αχίλλιο