Ειδήσεις

Κέλλας: Τα χαμόγελα των μαθητών μας γεμίζουν ελπίδα για καλύτερες μέρες


«Όλοι γνωρίζουμε ότι η επιτυχία είναι ένας δύσκολος δρόμος, που απαιτεί σκληρή και επίπονη προσπάθεια, θυσίες και πίστη στις δυνάμεις μας. Για τούτο είναι σημαντική η δημόσια επιβράβευση αυτής της προσπάθειας, που εκπέμπει το μήνυμα ότι η χώρα μας διαθέτει άξια και φωτισμένα μυαλά. Θερμά συγχαρητήρια στον δραστήριο Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας για την αξιόλογη εκδήλωση».

Αυτά δήλωσε, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας,  με αφορμή την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών και φοιτητών, που διοργάνωσε και φέτος ο Γεωπονικός Σύλλογος, στο παράρτημα του ΓΕΩΤΕΕ, στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη την διοίκηση του έγκριτου και ισχυρού επιστημονικού φορέα της πόλης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Γιαννακό για την επιτυχή εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό για τον γεωτεχνικό κόσμο του θεσσαλικού κάμπου, ενώ στη συνέχεια απένειμε πολλά «μπράβο» στους διακριθέντες μαθητές – φοιτητές για τις επιδόσεις τους, καλώντας τους “να συνεχίσουν να πορεύονται στον απαιτητικό αλλά ξεχωριστό δρόμο της αριστείας, να επιδιώκουν διαχρονικά την μόρφωση και φυσικά να ονειρεύονται”, υπενθυμίζοντάς ότι “τα όνειρα δεν έχουν οροφή και δεν μπαίνουν σε καλούπια”.

Ο Χρήστος Κέλλας, τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους άξιους εκπαιδευτικούς αλλά και τους περήφανους γονείς των πρωταγωνιστών της εκδήλωσης, “οι οποίοι αποτελούν τους απαραίτητους συνταξιδιώτες στο ωραίο ταξίδι της μόρφωσης”, σημειώνοντας ότι με τη συμμετοχή του στην όμορφη γιορτή μοιράζεται τη χαρά που νιώθουν.

«Τα φωτεινά χαμόγελα που αντικρίζω σήμερα με κάνουν να ελπίζω και να προσδοκώ σε καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας», κατέληξε στο χαιρετισμό του ο Λαρισαίος πολιτικός.

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο 5Χ5 στα Καλύβια Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Το Γ.Ν. Λάρισας επισκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας