Ειδήσεις

Μάξιμος: Στέρεα θεμέλια για την Ελλάδα της ανάπτυξης και ευημερίας


«Το 2023 θα είναι έτος κομβικό για την Ελλάδα. Οι πολίτες σύντομα θα κληθούν να επιλέξουν την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού και μεταρρυθμιστικού έργου που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και 3,5 χρόνια, ή μια προοπτική πολιτικού χάους και οικονομικής και κοινωνικής αβεβαιότητας. Είμαι βέβαιος ότι στο δίλημμα αυτό, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πουν ένα μεγάλο ναι στην έμπρακτη κοινωνική πολιτική, στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, στη έλευση ξένων επενδύσεων, στη μείωση της ανεργίας, στην αναζωογόνηση των δημοσίων έργων, στην αναβάθμιση της διεθνούς θέσης της χώρας, στην ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων, στην ορθή φύλαξη των συνόρων. Θα πουν ναι στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά. Και γι’ αυτό πρέπει όλα τα μέλη του κόμματος να εργαστούμε με αισιοδοξία και ένταση να μεταφέρουμε το μήνυμα της νίκης σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο κ. Ηλία Σουφλιά και το προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λάρισας της ΝΔ που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «τα προηγούμενα χρόνια βιώσαμε αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, όπως ήταν η πανδημία, οι συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και η αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα. Κι όμως, παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις η χώρα όχι μόνον έμεινε όρθια, αλλά κατόρθωσε να βελτιώσει πολλούς από τους τομείς που πριν βρίσκονταν σε υστέρηση, και να πετύχει με τη συνετή οικονομική διαχείριση να λάβει μέτρα ουσιαστικής στήριξης των χαμηλών και μεσαίων οικονομικά στρωμάτων. Ασφαλώς, θα θέλαμε να κάνουμε πολύ περισσότερα. Και αυτός είναι ο στόχος μας, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν στις επερχόμενες εκλογές. Να δημιουργήσουμε στέρεα θεμέλια για μια Ελλάδα της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους».

Ο κυβερνητικός βουλευτής ευχαρίστησε «τα στελέχη πρώτης γραμμής για τους αγώνες τους για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την επικράτηση των φιλελεύθερων ιδεών» και ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή».

Προηγούμενο άρθρο Το φινάλε του 26ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ με τη Μυρτώ Παπαθανασίου στο youtube της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού
Επόμενο άρθρο Με Ρένα Καραλαριώτου η ΔΑΚΕ του ΓΝΛ