Ειδήσεις

Τα δώρα του Άι Βασίλη έφτασαν και φέτος στα παιδιά της Λάρισας


 Τα δώρα του Άι Βασίλη  έφτασαν και φέτος στη Λάρισα και σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στους   πρωταγωνιστές  των ημερών, τα μικρά παιδιά  που συμμετείχαν  στις  διήμερες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  με μουσική, παιδικές παραστάσεις, χορό, τραγούδι και  παιχνίδι, που διοργάνωσε η  Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.

Ένα μεγάλο παιδικό πάρτι στήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου,  σε ένα γιορτινό σκηνικό το οποίο απόλαυσαν  παιδιά και  γονείς. Την Κυριακή το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής «Μελωδία» παρουσίασε πρόγραμμα με   κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, το  Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Λάρισας (ΚΕΛΕ) χόρεψε παραδοσιακούς χορούς που έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμα Zumbα για παιδιά με την  εκπαιδεύτρια Νατάσα Αλεξάνδρου ενθουσίασε τα παιδιά,  τραγούδια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο με τον Χρήστο Παπαχρήστο, την Βασιλική Μακροδήμου και τον Αντρέα Ζαμπούλη γέμισαν με εορταστικές νότες την ατμόσφαιρα, ενώ οι «Μικροί Ήρωες» σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα με παιχνίδια, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και  Άι Βασίληδες έδωσαν το δικό τους γιορτινό  τόνο στην εκδήλωση.

Δώρα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μοίρασε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μαζί με τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Βασίλη Πινακά, τον περιφερειακό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο τεχνικών έργων Στέλιο Δημότσιο και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ένωσε και φέτος   δυνάμεις  με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και διοργάνωσε ένα διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων,  για τα παιδιά και τις οικογένειες. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Τα παιδιά μας  μετέδωσαν το  χαμόγελο, τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό,  τη χαρά, τη ξεγνοιασιά  που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη τις μέρες αυτές. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, δημιουργία και χαρά»  ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης.

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά
Επόμενο άρθρο 1.140 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα