Ειδήσεις

Κέλλας από τη Βουλή: Προϋπολογισμός νίκης για νέα 4ετία


«Η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2023μάς επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το “αύριο”. H χώρα μας βαδίζει προς το μέλλον απαλλαγμένη από δημοσιονομικά βάρη του παρελθόντος, καθώς προβλέπεται μείωση του δημόσιου χρέους στο 160% ΑΕΠ. Η ελληνική οικονομίαβρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες διεθνείς συνθήκες»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη Βουλή των Ελλήνων, κατά την ψήφισητου προϋπολογισμού του κράτους για το2023, προσθέτοντας:

«Ο προϋπολογισμός του 2023 βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Οι συντάξεις αυξάνονται κατά 8% μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης για συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται ξανά, ενώ το μισθολόγιο των ιατρών του ΕΣΥ αναμορφώνεται καιδιευθετούνται μισθολογικά αιτήματα των στρατιωτικών.

Με τον προϋπολογισμό, ενισχύεται η αμυντική θωράκιση της χώρας, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της κυβέρνησής μας.Η ηγετική θέση της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο εδραιώνεται με πράξεις στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης υψηλής στρατηγικής.

Η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει το στίγμα της επόμενης τετραετίας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα μπροστά, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες. Με όραμα και πρόγραμμα, χτίζουμε σε γερές βάσεις μια πιο “φωτεινή” χώρα, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους και προοπτικές για τη νέα γενιά».

Προηγούμενο άρθρο Ο Όμιλος ISOMAT μοιράζει τρόφιμα με αγάπη μέσω της Wise Greece!
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Καταδίκη, άνευ αστερίσκων, της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ