Ειδήσεις

Στον Έβρο η Χορωδία «Ευεστώ»


Στον ακριτικό νομό του Έβρου θα ταξιδέψει η Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ», το Σαββατοκύριακο 16-18Δεκεμβρίου μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας κ. Μαρίας Δημητριάδη. Η «Ευεστώ» θα λάβει μέροςστο 1οΧορωδιακό Φεστιβάλ Ορεστιάδας,που διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Ορεστιάδας και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗΚΕΠΑΟ) και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7.30μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της πόλης. Η χορωδιακή βραδιά εντάσσεται στο πλαίσιο των μεγάλων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Αγγέλων Φως 2022»του Δήμου Ορεστιάδας και της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Ορεστιάδας έχει σκοπό να καθιερωθεί ως θεσμός στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας, με κύριους στόχους την προαγωγή της χορωδιακής μουσικής, την ευρύτερη ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου καθώς και την καλλιέργεια της μουσικήςαντίληψης και παιδείαςμέσω της συνεργασίας των χορωδιών.

Η Χορωδία «Ευεστώ»θα παρουσιάσεισε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνουένα ευχάριστο πρόγραμμα με γνωστά έντεχνα τραγούδιακαθώς και χριστουγεννιάτικα κάλαντα της περιοχής Θεσσαλίας, της Ηπείρουκαι της  Μικράς Ασίας εν όψει των Άγιων Ημερών της Γέννησης του Σωτήρα Χριστού. Τη διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.Την50μελή αποστολήθα συνοδεύσειο δημοτικός σύμβουλοςαρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Λάρισας κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος.

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου
Επόμενο άρθρο 72 πολιτιστικές εκδηλώσεις το 2023 στην Π.Ε. Λάρισας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας