Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά στο Fashion City Outlet από αυτό το Σάββατο 17/12!


Από αυτό το Σάββατο 17/12 τα Χριστούγεννα έρχονται στο Fashion City Outlet και μαζί φέρνουν απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά! Δύο ξεχωριστές ιστορίες βγαλμένες από τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων καταφθάνουν στο Fashion City Outlet και γίνονται μέρος μιας υπέροχης, γιορτινής και διασκεδαστικής ατμόσφαιρας!

Το Μπισκοτόσπιτο του Βόρειου Πόλου

Στο μπισκοτόσπιτο του Βόρειο Πόλου ένα χαρούμενο ξωτικό, ο Έλγουντ ο ζαχαροπλάστης, ζυμώνει τους πιο νόστιμους κουραμπιέδες του Άγιου Βασίλη. Επισκέπτες και βοηθοί του τα παιδιά. Τα παιδιά που επισκέπτονται το μπισκοτόσπιτο ζυμώνουν πραγματική ζύμη μπισκότου που μοσχοβολάει κανέλα! Συμμετέχει ένας εμψυχωτής – ξωτικό

Το Σπίτι του παραμυθά του Βόρειου Πόλου

Ένα σπίτι από το χωριό του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο, με ανεξήγητο τρόπο εμφανίζεται αυτές τις γιορτές στο αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας, το σπίτι του παραμυθά Ματθαίου Μπιμπλ. Γνήσιο παράδειγμα ξωτικοαρχιτεκτονικής, με επιρροές παραμυθιού, μαγεύει τους επισκέπτες. Το σπίτι του Ματθαίου Μπιμπλ, καταπράσινο σαν έλατο είναι το μέρος που ο διάσημος παραμυθάς γράφει τις ιστορίες του, αλλά και το αγαπημένο σημείο του Άγιου Βασίλη, που συχνά πυκνά περνά για να συναντήσει τον Ματθαίο και να θυμηθούν τις περιπέτειες τους από Χριστούγεννα περασμένα. Εκεί ακριβώς θα έχουν την ευκαιρία οι μικροί φίλοι και φίλες του εμπορικού να συναντήσουν τον πολυαγαπημένο τους ξωτικοπαραμυθά και να ακούσουν μερικές από τις απίθανες ιστορίες του! Συμμετέχει ένας εμψυχωτής – ξωτικό

Στις δύο απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις έρχονται να προστεθούν δύο μοναδικές θεατρικές παραστάσεις!

Η Χριστουγεννιάτικη Μπουγάδα

Λίγες μέρες πριν ο Άγιος Βασίλης ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του σε κάθε γωνιά του κόσμου για να μοιράσει σε όλους τα δώρα των Χριστουγέννων, ο Όμπερον το αρχιξωτικό ανακάλυψε ένα πελώριο λεκέ στην ολοκαίνουργια στολή του Άγιου. Ευτυχώς που ο Λουλακής Λαμπίκος, ο κατεξοχήν υπεύθυνος για το πλύσιμο και στέγνωμα όλων των στολών που φορούν οι σκανδαλιάρηδες κάτοικοι του Αστερόκοσμου, θα επιλυθεί του θέματος και με εξαφανίσει τον ενοχλητικό αυτό λεκέ. Αυτή θα είναι η πιο σημαντική μπουγάδα των Χριστουγέννων και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά…. Τουλάχιστον έτσι νομίζει ο Λουλακής.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Συμμετέχουν δυο εμψυχωτές – ηθοποιοί

Η Μαγεία Των Χριστουγέννων

Ο σκανδαλιάρης Έλγουντ, το ξωτικό πίσω από κάθε χριστουγεννιάτικη λιχουδιά, μόλις ξύπνησε. Την προηγούμενη μέρα ζύμωσε και έψησε τα πιο ζουμερά μελομακάρονα και τους πιο αφράτους κουραμπιέδες. Κανονικά θα έπρεπε να έχει ψηλώσει μερικούς πόντους από την περηφάνια του, αλλά χτες το βράδυ έκανε μια μικρή …σκανδαλιά. Αφού ήπιε το γάλα του και αποκοιμήθηκε γλυκά γλυκά! Πετάχτηκε από το πάπλωμα του με μια πείνα… άλλο πράγμα! Φόρεσε τις μυτερές παντουφλίτσες του, άνοιξε το ψυγείο,  άρπαξε το πρώτο πράγμα που βρήκε μπρος του και το έφαγε. Σαν χαλβάς του φάνηκε εκείνη την ώρα.

Με μεγάλη απορία, πρωί πρωί, πήγε στο ψυγείο να δει τί χαλβάς ήταν αυτός που έφαγε το προηγούμενο βράδυ… Πιάνει το κουτί και διαβάζει: Μαγιά! «Ωχ! Συμφορά!» Σκέφτηκε. «Τι γκάφα! Έφαγα όλη την μαγιά!».  «Αμάν! …Και τώρα, πώς το λένε στον Όμπερον;».

Διάρκεια: 45 λεπτά

Συμμετέχουν δυο εμψυχωτές – ηθοποιοί

Φυσικά από αυτές τις γιορτές δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος όλων των παιδιών, ο Άγιος Βασίλης με την εντυπωσιακή του στολή, και το βροντερό του γέλιο, θα βρίσκεται 2 ημέρες 24/12 και 31/12 στο FashionCityOutlet, στο εργαστήρι γλυκών για να σκορπίσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παιδικών δραστηριοτήτων εδώ: https://www.fashioncity-outlet.gr/christmas-2022/

FashionCityOutlet
4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο "Η ωραία Κοιμωμένη"του Δημοτικού Κουκλοθίασου Τιριτόμπα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Λογική η αναλογικότητα στη διαφήμιση προς τα περιφερειακά ΜΜΕ