Ειδήσεις

Σύλληψη δύο ημεδαπών, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος


Συνελήφθησαν στις 08-12-2022 το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -2- ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, ο κατηγορούμενος για κλοπή δράστης αφαίρεσε  έξω από κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα σακίδιο πλάτης που είχε εναποθέσει ο  ημεδαπός ιδιοκτήτης του και στο οποίο περιείχε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), συσκευή σκληρού δίσκου, διάφορες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και διάφορα εργαλεία.

Επιπλέον, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος δράστης μετέβη σε οικία ημεδαπού και με το πρόσχημα πώλησης ηλεκτρονικού υπολογιστή, του αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος δράστης πούλησε στον δεύτερο συλληφθέντα μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων έναντι του χρηματικού ποσού των -50- ευρώ, τα οποία παραδόθηκαν από τον δράστη και ακολούθως, αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού στο ΥΠΑΑΤ για την κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των αγροτών
Επόμενο άρθρο Γ. Λαμπρούλης: Έλλειψη ιατρικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτικού προσωπικού στο Αχιλλοπούλειο