Ειδήσεις

Ετήσιος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας(ΜΟΚΕ), του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στον Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών 2022 που θα διεξαχθεί Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην Λάρισα, στο κτήριο του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, Ισόγειο, Campus “Γαιόπολις” (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας).

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και η προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των μελών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, εργαστήρια και στρογγυλά τραπέζια) ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης “Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Προηγούμενο άρθρο Διήμερο χαράς και παιχνιδιού στις παιδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Δικαίως οι αγρότες του Τυρνάβου ζητούν στήριξη