Ειδήσεις

Ο Δήμος Αγιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα


Με εορταστική διάθεση, αρκετές εκδηλώσεις και τη φιλαρμονική του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Λάρισας, ο Δήμος Αγιάς υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου «ανάβει» το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία της πόλης, στις 7 το απόγευμα.
Από τις 6 τα παιδιά κατασκευάζουν Χριστουγεννιάτικα στολίδιακαι ευχετήριες κάρτες.Στη συνέχεια με το άναμμα του δέντρου δεκάδες φαναράκια θα ανεβούν ψηλά στον ουρανό, όπως κάθε χρόνο, μεταφέροντας τις ευχές μικρών και μεγάλων για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν «κεράσματα» στους επισκέπτες με τοπικά προϊόντα από τον Σύλλογο Γυναικών Αγιάς,bazaarχειροποίητων κατασκευών από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και ζαχαρωτά, καραμελίτσες και μικρά δωράκια στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη.

Με γιορτινή διάθεση και τραγούδια σε μια βραδιά ο Δήμος Αγιάς καλεί τους Αγιώτεςκαι τους επισκέπτες να νοιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να υποδεχθούντο «Δωδεκαήμερο».

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων πτυχιούχων Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για το αδίκημα του εμπρησμού