Ειδήσεις

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και στον Πυργετό


Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συνεχίζεται στον Δήμο Τεμπών, με ένα πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα για το σύνολο του Δήμου, από τις κορυφογραμμές του Κισσάβου και του Κάτω Ολύμπου, μέχρι και τα παράλια της Αιγάνης. Αυτή τη φορά με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Πυργετό, από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη στην πλατεία «ΒΑΪΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ» της κωμόπολης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού, η παιδική Χορωδία Μουσικής Σχολής Συκουρίου. Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πυργετού, τον Μορφωτικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, στήνοντας πάγκους, όπου προσέφεραν ζεστό τσάι και γλυκά. Επίσης για τα παιδιά λειτουργούσε face painting (ζωγραφική προσώπου). Όμορφη νότα έδωσαν τα δεκάδες φαναράκια που, ενώ υψώνονταν, φώτιζαν τον χειμωνιάτικο ουρανό, δημιουργώντας μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης γιορτινής ατμόσφαιρας και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023, με υγεία και αισιοδοξία.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ με την Τοπική Κοινότητα Πυργετού και με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού, του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος  Δ.Ε. Γεώργιος Ντόντος, ο Πρόεδρος του ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.Π. κ. Γεώργιος Νικολάου, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο δημοτικός σύμβουλος Πυργετού κ. Αχιλλέας Διψάνας,  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαίνας, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Τεμπών, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, τη Μουσική Σχολή, τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και τους συλλόγους της κάθε περιοχής διοργανώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα:

– Σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας  Ιτέας.

– Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Χειμαδίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Καλοχωρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Αιγάνης θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Παρασκευή  9 Δεκεμβρίου στις 17:30΄ μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Αμπελακίων θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18: 30 μ.μ. στην πλατεία Θέμιδος  της Κοινότητας Συκουρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Όσσας και ώρα 19:00 μ.μ. στην πλατεία της Κοινότητας Γόννων θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων.

– Την Τρίτη  13 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στα  Παράλια του δήμου μας,  θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Κυψελοχωρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Πέμπτη  15 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Πουρναρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Σπηλιάς θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Το Σάββατο  17 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Ραψάνης θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

– Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 μ.μ. στην πλατεία  της Κοινότητας Ελάτειας θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Προηγούμενο άρθρο Σχολή γονέων στον Άγιο Αχίλλιο την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Βελτιώνει την ασφάλεια στο δρόμο που ενώνει τα Φάρσαλα με Αχίλλειο, Δίλοφο και Ναρθάκι η Περιφέρεια