Ειδήσεις

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοινότητα Μακρυχωρίου


Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η πλατεία «ΖΗΣΗ ΛΙΟΥΠΑ» από νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, ο οποίος απολάμβανε νότες μουσικής, αισιοδοξίας και χαράς.

Η εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «καλά Χριστούγεννα και η νέα χρονιά 2023 να είναι μια χρονιά εποικοδομητική, μια χρονιά δημιουργικότητας και αισιοδοξίας, αλλά κυρίως γεμάτη Αγάπη και Υγεία». Ακολούθησε η εξαιρετική απόδοση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών, το στόλισμα του δέντρου, με στολίδια που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του ΚΔΑΠ «ο Κήπος». Εν συνεχεία ο δήμαρχος κ. Μανώλης  άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο ΔΟΠΑΠΕΠ σε συνεργασία με την Κοινότητα Μακρυχωρίου, στήνοντας πάγκους, όπου προσέφεραν ζεστό τσάι και γλυκά. Επίσης για τα παιδιά και όχι μόνο λειτουργούσε face painting (ζωγραφική προσώπου). Όμορφη νότα έδωσαν τα δεκάδες φαναράκια που, ενώ υψώνονταν, φώτιζαν τον χειμωνιάτικο ουρανό, όπως επίσης και τα πυροτεχνήματα.

Στην εκδήλωση εκτός του δημάρχου, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, οι αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Ντόντος και κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Μητσογιάννης, κ. Γιώργος Κυρίτσης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού, τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθρο Νέο ρεκόρ με 75.000 επισκέψεις σε 48 ώρες στον Μύλο των Ξωτικών
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Χρέος μας η δημιουργία απολύτως φιλικού περιβάλλοντος για ΑΜΕΑ