Ειδήσεις

Stand up στη Λογοτεχνική Γωνία “Ιστορία… αλλιώς!”


Μια παράσταση stand up, αλλιώτικη απ’ τις άλλες, με τον Απόστολο Κωστούλη, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 20:30, στη “Λογοτεχνική Γωνία” (Γαληνού και Φαρμακίδου), με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κουκουβάγιες”.

Πρόκειται για σύντομη εισαγωγή στην πολιτική ιστορία της Ευρώπης, από την πτώση της Ρώμης μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα. Περιέχει χιούμορ, μεσαιωνικό κουτσομπολιό και γλυκές κακιούλες για κάθε χώρα.

Ο Αποστόλης Μάρκος Κωστούλης, φοιτητής κοινωνιολογίας και ευρωπαϊκού πολιτισμού, θα βάλει τα δυνατά του να μοιραστεί τις γνώσεις του πάνω σε όσα δε μάθαμε στο σχολείο και σε όλες τις λεπτομέρειες που κανένας δε θα μας ρωτήσει ποτέ αν γνωρίζουμε.

Όλη η παρουσίαση είναι βασισμένη σε μια πλούσια βιβλιογραφία και τσεκαρισμένη από ακαδημαϊκούς, αλλά δίνεται σε μορφή stand up comedy, περίπου, για να μην… κόψουμε φλέβες.

Επίσης, η αφήγηση θα συνοδεύεται από πολλές, πολλές εικόνες.

Εγκρίνεται και για μικρά παιδιά, (αν κάποιος-α θέλει να τα… ταλαιπωρήσει).

Ελάτε και θα μάθετε, τί γλώσσα μιλούσε ο Ισπανός βασιλιάς στο άλογό του, πόσες φορές παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα μια Ρωσίδα πριγκίπισσα, ποιος στρατηγός ήταν τυφλός και γιατί οι γάτες κάποτε θεωρούνταν η πηγή του κακού.

Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

 

Προηγούμενο άρθρο Χρυσό βραβείο για το Fashion City Outlet στα social media awards 2022!
Επόμενο άρθρο ΕΚΛ: Το πολυτεχνείο ζει!!! Διεκδικούμε τα δικαιώματα μας σε Ζωή – Υγεία – Δουλειά!!!