Ειδήσεις

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2022 στο Λονδίνο


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού World Travel Market WTM 2022,  που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Η δυναμική παρουσία της Θεσσαλίας συνοδεύτηκε από 24 Β2Β συναντήσεις των εκπρόσωπων της Περιφέρειας με tour operators ,δημοσιογράφους,  εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών καθώς και την παρουσίαση των προορισμών της Περιφέρειας σε πενήντα και πλέον τουριστικούς πράκτορες σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΟΤ.

Παράλληλα στα Greek Travel Awards που διοργάνωσε το Γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο υπό την διευθύντρια του γραφείου κ. Ελένη Σκαρβέλη, η Αλόννησος βραβεύτηκε  με το πρώτο βραβείο στην Κατηγορία «Καλύτερος Καταδυτικός Προορισμός», για το πρώτο στη χώρα υποθαλάσσιο επισκέψιμο Μουσείο, το ναυάγιο της Περιστέρας, το αρχαιότερο ναυάγιο στον  κόσμο το οποίο μπορεί να επισκεφτεί άνθρωπος.

Φιναλίστ σε άλλες τρεις από τις δέκα συνολικά κατηγορίες  του διαγωνισμού ήταν ο Βόλος (καλύτερος  city break προορισμός), η Σκιάθος (καλύτερος sailing  προορισμός) και τα Μετέωρα (καλύτερος  outdoors  προορισμός).

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού Αργύρης Μεριάς.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θεσσαλίας: Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς κύριε Αγοραστέ!
Επόμενο άρθρο ΠΑΚ Θεσσαλίας: Όταν το ΥΠΑΑΤ είναι Αποσυνδεδεμένο από τους αγρότες, τότε τα κάνει μπάχαλο (και) στις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις