Ειδήσεις

Άννα Βαγενά: Θα βάλει κοριό ακόμα και στον ίσκιο του


Αν αποδειχθούν τελικά αληθή όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αυτό το σαββατοκύριακο από το Ντοκουμέντο, αλλά και από μέχρι τώρα φιλικά στην Κυβέρνηση έντυπα, όπως ΤΟ ΒΗΜΑ και άλλες εφημερίδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένας πρωθυπουργός που φοβάται ακόμα και τον ίσκιο του, που παρακολουθεί ακόμα και τους πιο στενούς του συνεργάτες και που το μόνο που του απομένει, είναι να βάλει κοριό και στον ίδιο τον εαυτό του. Κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στα απολυταρχικά καθεστώτα. Ακόμα κιο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας, δεν ξέρω αν έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.

Ο κ. Μητσοτάκης, με το που έγινε πρωθυπουργός το 2019, πήρε υπό τον πλήρη έλεγχό του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, θέλοντας να εγκαθιδρύσει το καθεστώς του. Τώρα μας λέει, ότι δεν ήξερε τίποτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ο ανιψιός του, κ. Δημητριάδης, τον οποίο και απέπεμψε, και ως συνήθως φταίει ο Τσίπρας που κάνει «τοξική» αντιπολίτευση.

Όμως, ανάμεσα σε αυτούς που φαίνεται ότι παρακολουθούνταν από το παράνομο λογισμικό ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ σε διασύνδεση με την ΕΥΠ εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή, κ. Ν. Ανδρουλάκη, και τον δημοσιογράφο, κ. Θανάση Κουκάκη, που έκανε ενοχλητικές για την Κυβέρνηση έρευνες, είναι και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο μας εκθέτει διεθνώς ως χώρα, ο δημοσιογράφος, κ. Αλέξης Παπαχελάς, Διευθυντής της εφημερίδας«Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», πλήθος πρωτοκλασσάτων υπουργών, καθώς και επιχειρηματίες που φέρονταν να έχουν στενή σχέση με τον πρωθυπουργό.

Αν όλο αυτό δεν είναι σκοτεινό παρακράτος και κατάλυση στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών, τότε τι είναι;

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αγρυπνία για τον Άγιο Ιάκωβο, στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας