Ειδήσεις

Love Friday στο παζάρι «Παλιά κι Αγαπημένα»


 Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, με αφορμή τη λήξη του παζαριού «Παλιά κι Αγαπημένα», ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας διοργανώνει μια μικρή γιορτή, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ προς όλους αυτούς που με τις δωρεές τους αλλά και με την εθελοντική τους προσφορά, στηρίζουν τις δράσεις του εδώ και 25 χρόνια.

Από τις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου, ο Σύλλογος θα προσφέρει έναν μικρό μπουφέ με κρασί και εδέσματα, ενώ ειδικά για τη γιορτή στο παζάρι θα βρείτε δεκάδες υπέροχα χειροποίητα πήλινα μαγνητάκια που έφτιαξαν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτές του Κέντρου Ημέρας ΧΑΡΑ Ι.

Ανάμεσα στους vintage θησαυρούς θα ανακαλύψετε επίσης συλλεκτικά και διακοσμητικά αντικείμενα όπως χαλιά, κεντήματα, πίνακες, βιβλία, δίσκους βινυλίου, κουζινικά, τσάντες, φουλάρια και κοσμήματα τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε έναντι μίας ελάχιστης δωρεάς.

Σας περιμένουμε σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ το απόγευμα να πιούμε παρέα ένα ποτήρι κρασί, να γνωριστούμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί ώστε κάθε παλιό αντικείμενο να βρει μια καινούργια οικογένεια.

 

INFO:

Παζάρι «Παλιά κι Αγαπημένα»

Που: Κουμουνδούρου 4, Λάρισα (πλησίον Μεγ. Αλεξάνδρου)

Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Ωράριο: 10 π.μ.- 10 μ.μ.

Πληροφορίες: Τ. 2410-613112 (8 π.μ. έως 4 μ.μ.).

www.autismthessaly.gr

www.dikaioma.autismthessaly.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Φιλιππούπολης
Επόμενο άρθρο Συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων