Ειδήσεις

Η Άννα Βαγενά στην μεγαλειώδη συγκέντρωση ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά,συμμετείχε την Τετάρτη 09/11/2022, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη η συγκίνησή μου, που βρέθηκα κι εγώ σήμερα ανάμεσα σε αυτή τηνλαοθάλασσα που κατέκλισε το κέντρο της Αθήνας. Πολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, νέοι, γέροι και παιδιά, δώσαμε σήμερα το «παρών»σ’αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, για να βροντοφωνάξουμε ότι δεν πάει άλλο πια.

Δεν πάει άλλο με μια κυβέρνηση κι έναν Πρωθυπουργό που μας εμπαίζουν συστηματικά επί τριάμισι χρόνια, επειδή πιστεύουν ότι έχουν τη δύναμη να το κάνουν με πουλημένα ΜΜΕ.

Δεν πάει άλλο με μια κυβέρνηση κι έναν Πρωθυπουργό που έχουν πέσει σαν τις ακρίδες πάνω στο δημόσιο χρήμα, πλουτίζοντας ασύστολα, αυτοί και οι δικοί τους, ενώ ο κόσμος υποφέρει και κάποιοι στην κυριολεξία πεινάνε.

Δεν πάει άλλο με μια κυβέρνηση κι έναν Πρωθυπουργό που συμπεριφέρεται σαν ελέω Θεού μονάρχης,καταπατώντας όλα τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και επιπλέον προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας, λέγοντάς μας συνεχώς ότι αυτός δεν ήξερε τίποτα.

Τέλος, δεν πάει άλλο με μια κυβέρνηση κι έναν Πρωθυπουργό που η σήψη και η απαξίωση κάθε έννοιας ηθικής έχει γίνει συνώνυμό τους.

Ήταν πολλές οι στιγμές που συγκινήθηκα σήμερα στη συγκέντρωση.

Μίλησα με πολλούς απλούς ανθρώπους, μίλησα με μια παρέα γυναικών που κατέβηκαν με τα πόδια από την Καισαριανή, γιατί το επιτελικό κράτος είχε φροντίσει να οδηγήσει τα ΜΜΜ σε24ωρη απεργία.

Συγκινήθηκα πραγματικά, γιατί περπάτησα παρέα με τις δύο μου κόρες και θυμήθηκα τα δικά μου νιάτα και όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην αριστερά και ένιωσα περιφανή, γιατί πορεύομαι σε όλη μου τη ζωή με τα ιδανικά της αριστεράς.»

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο από το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου
Επόμενο άρθρο Αποζημιώσεις ύψους 1.107.748 ευρώ σε κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας