Ειδήσεις

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αναπτύσσεται δυναμικά στη Θεσσαλία


Η Διοίκηση της εταιρείας Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας και παρουσίασε την πρόοδο της Εταιρείας στους εκπρόσωπους των μεγαλύτερων Μέσων της Θεσσαλίας στις 3/11/2022.

Τα στελέχη του Φυσικό Αέριο ΕΕΕ συνομίλησαν με εκπρόσωπους του Θεσσαλικού Τύπου για την δυναμική παρουσία της εταιρείας στην Κεντρική Ελλάδα, το μεταβαλλόμενο ενεργειακό περιβάλλον και τόνισαν ότι το φυσικό αέριο είναι η καλύτερη επένδυση που μπορούν να κάνουν σε βάθος χρόνου οι καταναλωτές, επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστικότητά του έναντι του πετρελαίου θέρμανσης. Παράλληλα, παρουσίασαν την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που ανέπτυξε η εταιρεία.

Το Smarthink είναι μία ανατρεπτική – για τα τεχνολογικά δεδομένα όχι μόνο της ελληνικής, αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς – υπηρεσία εξοικονόμησης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας για το σπίτι. Με την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης μαθαίνει από τις ανάγκες και τις συνήθειες του χρήστη στο σπίτι και προσαρμόζεται εύκολα σε αυτές προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση.

O Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και το έχει φέρει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Με όραμα και συνέπεια αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας και επενδύουμε σε τεχνολογίες που πρωτίστως δημιουργούν αξία και σημαντικά οφέλη για τον καταναλωτή. Στα σημερινά δεδομένα της ενεργειακής κρίσης η νέα υπηρεσία Smarthink έρχεται ως λύση καθώς προσφέρει μοναδική άνεση, εξοικονόμηση έως και 20% και ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες».

«Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και το έχει φέρει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Στα σημερινά δεδομένα της ενεργειακής κρίσης η νέα υπηρεσία Smarthink έρχεται ως λύση καθώς προσφέρει μοναδική άνεση εξοικονόμηση έως και 20% και ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες»

Γιάννης Μητρόπουλος

Γενικός Διευθυντής

 

Η εταιρεία μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές στη Θεσσαλία ενώ διατηρεί κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών στη Λάρισα (Ηρώων Πολυτεχνείου 113).

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό της γνώρισµα/ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα την αδιαµφισβήτητη εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει προϊόντα φυσικού αερίου,ηλεκτρικού ρεύµατος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας. Παράλληλα, µέσα από τις συνεργασίες της µε κορυφαίες εταιρείες όπως η Vodafone, η Alpha Bank, η Mondial Assistance και ο Κωτσόβολος, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σηµαντικά δωρεάν προνόµια για τους πελάτες της, δηµιουργώντας ακόµα µεγαλύτερο όφελος και προστιθέµενη αξία για τους ίδιους. Η εταιρεία, µέσα από νέα συστήµατα υποδοµής, διευρύνει σταθερά την online εξυπηρέτηση των πελατών της και δηµιουργεί καινοτόµες και εξατοµικευµένες υπηρεσίες απαντώντας ακόµα πιο στοχευµένα και αποτελεσµατικά στις σύγχρονες ανάγκες. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εφαρµόζει µία δυναµική επιχειρηµατική στρατηγική, συνεχίζει την επιτυχηµένη πορεία της παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες και λειτουργεί µε ακεραιότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιµες στην ιστοσελίδα www.fysikoaerioellados.gr.

Προηγούμενο άρθρο Το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας