Άνθρωποι & Κατοικίδια: Μαζί ας κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες


Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Λάρισας γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων με μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην αρμονική συμβίωση ζώων και ανθρώπων.

Ανοίγουμε τις πόρτες του JOIST για το κοινό και τους τετράποδους φίλους μας και σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε μαζί τη θετική επίδραση που έχει η επαφή με τα ζώα στη σωματική και ψυχική υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας και ιδίως σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συζήτηση με θέμα «Μαθαίνουμε για το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα στην πόλη μας» από την κτηνίατρο, Δρ Κατερίνα Λουκάκη (Κτηνίατρος ΑΠΘ, PhD ΕΚΠΑ), για τους μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Λάρισας.

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18.00 θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Ανθρώπινες δραστηριότητες με τη βοήθεια των ζώων”, υπό την προεδρία και συντονισμό του καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη, ενώ στις 19:30 της ίδιας ημέρας, ξεκινά το party “ΜΑΖΙ”, όπου οι πόρτες του JOIST θα ανοίξουν και για τους τετράποδους φίλους μας, ώστε να γιορτάσουμε όλοι ΜΑΖΙ!

Προηγούμενο άρθρο Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθρο Ο Κώστας Κολλάτος για την Βάσα -Σολωμού Ξανθάκη