Δήμος Αγιάς: Παραλιακή Ποδηλατάδα


Ο Δήμος Αγιάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού,, διοργανώνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, «Παραλιακή Ποδηλατάδα».Η διαδρομή των 10 χλμ, για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, με ώρα έναρξης 10:00πμ, και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Είναι μια ευκαιρία να αποδράσουμε, να ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας.

Φέτος ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού πραγματοποιείται στα πλαίσια των δράσεων του Δικτύου Μεταφοράς Καλής Πρακτικής «VolunteeringCities+» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III.

Από τις 09:30πμ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των συμμετεχόντων στην αφετηρία (Λιμάνι Αγιοκάμπου) και θα διατίθενται ποδήλατα για όσους ενδιαφέρονται.

Στη φετινή ποδηλατάδα οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν «το δρόμο της ελιάς» καθώς  στον τερματισμό (Πλατανιά Βελίκας) θα προσφερθούν διαφορα παρασκευάσματαελιάς, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βελίκας «Ο Φιλοκτήτης» και τον Εξωραϊστικό Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια».Δώρα καιαναμνηστικά συμμετοχής θα  δοθούν  από το Δήμο Αγιάς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ας προγραμματίσουμε όλοι μας  να συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα, να απολαύσουμε την γοητευτική ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίουσε μια περιοχή που έχει τη δυνατότητα να είναι bike friendly για τους λάτρεις του ποδηλάτου, και να γευτούμε τις διάφορες παρασκευές από τις ελιές.

Προηγούμενο άρθρο Εκδηλώσεις του Δήμου Τεμπών στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Επόμενο άρθρο Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού Ν. Λάρισας: Να ασφαλιστούν άμεσα όλοι οι διανομείς