Ειδήσεις

Ο Κέλλας με τον Θεοδωρικάκο στην Πιερία


Επίσκεψη στον Νομό Πιερίας πραγματοποιεί ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με κλιμάκιο της παράταξης, το οποίο αποτελείται από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τους βουλευτές του Νομού, Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη, τον βουλευτή Μαγνησίας, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, και τη γεν. γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Τα μέλη του κλιμακίου θα πραγματοποιήσουν παράλληλες συναντήσεις με τοπικές και περιφερειακές αρχές, παραγωγικούς φορείς και πολίτες της Πιερίας, ενώ κατά το πέρας της επίσκεψης θα δοθεί συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χρήστος Κέλλας με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθούν τον μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεώργιο, τον δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο και τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου, Ευάγγελο Γερολιόλιο. Επίσης, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με πολίτες και στελέχη της ΝΔ του Νομού Πιερίας, ολοκληρώνονταςτο πρόγραμμα των συναντήσεών τους με συνέντευξη τύπου. Η προάσπιση της δημόσιας τάξης, η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η σταθερή ανάπτυξη της χώρας καθώς και τα έργα που υλοποιούνται στον Νομό αναμένεται να αποτελέσουν βασικά θέματα διαλόγου με τις αρχές και τους πολίτες.

 

Προηγούμενο άρθρο Καινοτόμα εργαστήρια ρομποτικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού στην αθλήτρια Κατερίνα Πιτσιάβα