Ειδήσεις

Στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου συμμετείχε ενεργά ο Θανάσης Παιδής


Στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου – ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ – συμμετείχε ενεργά ο Θανάσης Παιδής, καθώς έτρεξε στη διαδρομή των 14 χιλιομέτρων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διαδρομή ήταν κυκλική, με τους αθλητές να περνούν από τον αρχαιολογικό χώρο που αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα της ακμής η οποία καταγράφηκε στην αρχαία Κραννώνα.

Παράλληλα, στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου εξελίχθηκαν δύο παράλληλες διαδρομές των 5 χιλιομέτρων, όπως και των 1000 μέτρων όπου έλαβαν μέρος παιδιά.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες αθλητές αγώνων δρόμου, όπως και με τους συνοδούς του οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά όλες τις προσπάθειες.

Συνάμα, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του στους φορείς που διοργάνωσαν τον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου για τη μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, όπως και για την άρτια προετοιμασία.

Το ουσιαστικότερό, όμως, που αποτελεί κορωνίδα όλης της διοργάνωσης ήταν το ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, το οποίο εξέπεμψε ο 3ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου, με την απόδοση όλων των εσόδων για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στον 3ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου, ο οποίος εξελίχθηκε σε γιορτή του μαζικού αθλητισμού και συνάμα απτή απόδειξη αλληλεγγύης.

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης – η οποία ήταν εμφανής τόσο από τις εκατοντάδες συμμετοχές, όσο και από το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας –  καταδεικνύει τις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχει η περιοχή μας όταν η συνένωση δυνάμεων γίνεται πράξη.

Ειδικά οφείλουμε να εκφράσουμε θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα Κώστα Τσιαγκλάνη, όπως και στην πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα Γιούλα Ψωμουλιά, οι οποίοι μαζί με την ΠΕΔ Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Κιλελέρ, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας, τους εθελοντές και τους χορηγούς έφεραν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πέρα και πάνω απ’ όλα όμως υπογραμμίζουμε τον ιερό σκοπό που επιτελέστηκε μέσω του 3ου Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για το σημαντικό έργο που προσφέρει.

Συνάμα, θα πρέπει να αναφερθεί ότι το σύνολο της διαδρομής ήταν εξαιρετικό, ενώ εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα των αθλητών δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο.

Σ’ αυτό το σημείο δηλώνουμε ότι θα είμαστε σταθερά στο πλευρό του Δήμου Κιλελέρ, καθώς καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για την ανάδειξη των μνημείων που αποδεικνύουν την άνθηση την οποία γνώρισε η αρχαία Κραννώνα, γι’ αυτό και το προσεχές διάστημα πρόκειται να συνεχιστούν οι ανασκαφές.

Κλείνοντας, τονίζουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους φορείς που εργάζονται για την ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς μας, δίνοντας συνεχή δείγματα γραφής της αγάπης που έχουν για τον τόπο μας» υπογραμμίζει ο Θανάσης Παιδής.

 

Προηγούμενο άρθρο Στα «μαύρα» η Λάρισα για τη Θάλεια
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ο Ιωάννης Νανάς πρότυπο αλτρουισμού σύμφωνα με τις Ορθόδοξες παραδόσεις