Ειδήσεις

Εθνική Γενική Συνέλευση-ESN UTH


Στις 29-31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 27η Εθνική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Εράσμους Ελλάδος ( Erasmus Student Network Greece ) , στη πόλη του Βόλου υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Φοιτητών Εράσμους Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, γνωστό ως Erasmus Student Network University of Thessaly (ESN UTH).
Στο συνέδριο αυτό συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την επιρροή του οργανισμού στο πρόγραμμα Erasmus+, μορφές κινητικότητας που προσφέρει σε νέους φοιτητές, την αναγνώριση του εθελοντισμού καθώς και εσωτερικές διαδικασίες που αφορούν το Erasmus Student Network.
Με την βοήθεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πολλών σημαντικών χορηγών της τοπικής κοινότητας του Βόλου, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Σαράτση (Στο πανεπιστήμιο του Θεσσαλίας) με αριθμό συμμετεχόντων άνω των 100.
Η οργανωτική επιτροπή αποτελούταν από την Κωνσταντίνα Κυριάκου, Βασιλική Τσιλομελέτη, Ευαγγελία Πνευματικού, Παναγιώτα Αγγελιδάκη, Νικολέτα Ρέστα, Παρασκευή Δουμπάρατζη,Ευριπίδης Μπαλτζής,Κατερίνα Τουφεξή και Μαρία Ορφανίδου.
Σημαντική συμβολή στο συνέδριο,παρείχε το Γραφείο Διεθνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του συλλόγου ήταν εκεί για να τον υποστηρίξει σε κάθε του βήμα.

Προηγούμενο άρθρο Επικαιροποιήσεις και εγγραφές φοιτητών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
Επόμενο άρθρο 1.463 νέα κρούσματα covid στη Λάρισα